Buitenbomen partner van NL Greenlabel

Wat een buitengewone eer… ! Buitenbomen is geselecteerd als Business Partner Young Potential van NL Greenlabel, opgericht in 2011 door o.a. groenvisionair en landschapsontwerper Lodewijk Hoekstra.

Met advies en labeling helpt NL Greenlabel in de ontwikkeling van duurzame buitenruimtes. De organisatie beschikt over instrumenten om de waarde van een gebied voor mens en natuur inzichtelijk te maken. Zo werken ze met duurzaamheidspaspoorten voor planten, producten en materialen, terreinen, tuinen en gebieden. Biodiversiteit, klimaatbestendigheid en gezondheid worden op deze manier aantoonbaar.

Buitenbomen mag met dit bijzonder lidmaatschap twee jaar lang gebruik maken van alle data, kennis en netwerk van NL Greenlabel. En dus dé partner om voor onze klanten niet alleen een aantrekkelijke en functionele kantoortuin te ontwikkelen maar ook nog eens duurzaam én natuur inclusief. Op naar onze eerste kantoortuin mét NL tuinlabel.