Sponsorovereenkomst met het Buitenfonds

Buitenbomen is een sponsorovereenkomst aangegaan met het Buitenfonds en daar zijn we buitengewoon blij mee ๐Ÿ™Œ ! Buitenfonds is een onafhankelijke stichting die private fondsen werft voor Staatsbosbeheer en zet zich door middel van projectfinanciering in om de natuur te beschermen, benutten en beleven.

De stichting ondersteunt het maatschappelijk belang van Staatsbosbeheer door projecten financieel (in geld of natura) te steunen die de natuur beschermen en beleefbaar te maken. Voor nu en in de toekomst. Hiermee kan Staatsbosbeheer waardevolle projecten realiseren, zoals kinderen naar buiten brengen, het conserveren en toegankelijk maken van cultuurhistorische schatten, spannende manieren om natuur te beleven en het maatschappelijke werk van de boswachter mogelijk te maken.

Met buitenwerken mogen we de natuur beleven en benutten. Onze ideale partner dus om iets extraโ€™s terug te doen. Wist je al dat er in Nederland 1 miljoen nieuwe bomen nodig zijn voor meer schone lucht en biodiversiteit? ๐Ÿ’จ ๐Ÿ ๐ŸŒฟ

Voor elk bedrijf dat onder begeleiding van Buitenbomen gaat buitenwerken, sponsoren wij de aanplant van een boom door het Buitenfonds. Zo draag ook jij je boompje bij ๐ŸŒณ ๐Ÿ‘๐Ÿป