Officiele opening ‘kantoortuin’ Merk Fryslân

Op 12 april 2022 hebben wij de ‘kantoortuin’ bij onze klant Merk Fryslân geopend. 🌱☀️! Acht modulaire sta- en zit werkplekken in de open lucht waar meerdere werkzaamheden kunnen plaatsvinden; vergaderen, brainstormen, belplekken en meer. Nadat Buitenbomen met de 25 werknemers het activatie programma heeft doorlopen, kunnen ze nu met de opgedane motivatie en vaardigheden werkzaamheden functioneel en aantrekkelijk mee naar buiten nemen.
 
Samen met onze groenpartner Snoek Puur Groen hebben we deze kantoortuin ook nog eens duurzaam en circulair kunnen ontwikkelen met veel groen voorziening voor het maximale buiten effect. Het resultaat is een NL Tuinlabel met duurzaamheid certificering B, een hele prestatie voor een relatief kleine ruimte. Klimaatgedeputeerde Ymkje Ypma van de Friese Milieu Federatie reikte het certificaat met veel plezier uit aan directeur Martin Cnossen. Zo draagt Merk Fryslân met buitenwerken niet alleen bij aan de duurzame inzetbaarheid van haar werknemers maar ook van de omgeving.

De opening van de kantoortuin is tevens het startsein voor de buitenwerk campagne van de provincie Friesland. Om zowel het bedrijfsleven in als buiten de provincie te motiveren om het werk meer naar buiten te halen.

Overhandiging duurzaamheid certificaat bij de opening van de kantoortuin
Felicitaties aan Buitenbomen door Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel
Leeuwarder Courant, Tuinkantoortje

Omrop Fryslan, Kantoor buiten maakt creatiever. Merk Fryslân zet in op tuinkantoren.

Omrop Fryslan, Youtube, Merk Fryslân wil creatiever worden met kantoortuin