Tijd voor een Fresh Air Friday?

De provincie Friesland (Merk Fryslân) ziet onze missie als drager voor de ontwikkeling van Meet in Friesland. Zij zien dat Nederland meer moet buitenwerken om vitaler en gelukkiger te worden. En dat zij daar de eerste en beste provincie in wil zijn om dat uit te dragen.

Buitenbomen mag de opening van deze campagne starten met een bijzonder artikel in De Telegraaf 📰

Twee jaar na onze start begrijpen steeds meer werkenden dat werken anders ingericht kan, en misschien wel moet, zijn. Een half uurtje per dag onder werktijd naar buiten helpt. Toch doen we dat nog niet. Buitenbomen hoopt dat dit landelijke podium tot nog meer aanhangers van onze missie leidt 📢

://www.telegraaf.nl/financieel/1446310218/tijd-voor-fresh-air-friday-hersenen-werken-buiten-60-beter?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp