voor wie we werken

Allegro Medical zet zich in voor de realisatie van duurzame innovaties in de zorg. Laat buitenwerken daar nou één van zijn 🌱. We dachten het samen verder uit tijdens een Buitenwerskhop en maakten een buitenwerkplan op maat voor Allegro én als inspiratieplan voor al hun klanten in de zorgsector. Uitkomst is dat zij het buitenwerken niet alleen structureel gaan implementeren en maar ook extern gaan inzetten als duurzame innovatie.

Als facilitair dienstverlener weet ICS Groep als geen ander hoe belangrijk een gezonde werk- en leefomgeving is om mensen productiever en gelukkiger te maken. De eigen werknemer is daar natuurlijk een belangrijke speler in, zo dacht ICS. Dus ze trokken de winterjas aan en wij stookten het houtvuur op tijdens onze Buitenwerkshop op hun kerst event. Onze Partner De Groene Afslag diende als host van het event en de werkshop.

De ICS Groep aan het haardvuur bij de aftrap van de Buitenwerkshop

Elho en Buitenbomen delen dezelfde missie. We faciliteren beiden in de kracht van de natuur voor ons welzijn. Zij binnen, wij buiten. Dus wat nu als elho zelf naar buiten gaat? Buitenbomen gaf een inspiratie sessie aan hun afdeling Human Resources; de deuren van hun meetingroom buiten hebben ze inmiddels geopend.

De Roos advocaten is geen alledaags klassiek advocatenkantoor maar een voorbeeld in innovatief ondernemerschap. Op de buitenwerkdag die Buitenbomen voor hen verzorgde hebben zij ontdekt hoe zij groen in kunnen zetten als energie- en creatie bron voor hun kantoor. Het smaakt naar meer. De inspiratie sessie voor hun 25 advocaten heeft inmiddels plaatsgevonden en we hebben er een plantenwand en circulaire plantenbakken geplaatst.

“Ik merk nu al dat buitenwerken stress verlagend werkt en het geeft mezelf en mijn collega’s veel creativiteit, energie en productiviteit. Iets om alleen maar uit te breiden dus.” – Joni Uhlenbeck, CEO De Roos Advocaten

De buitenwerkdag van De Roos advocaten op het Westeinder Werkeiland.
De Advocaten van De Roos aan het werk in hun ‘Jungleroom’.
Merk Fryslân - Toerisme Alliantie Friesland

Als ergens ruimte en natuur is, dan is het in Friesland wel. Samen met de destination marketeers van Merk Fryslân maakt Buitenbomen van Friesland de eerste buitenwerk provincie. Als startpunt voor deze campagne hebben zij eerst zelf ons activatie programma doorlopen en hun eigen echte kantoortuin in gebruik genomen.

“Buitenbomen heeft ons directe enthousiasme voor buitenwerken aangewakkerd en ons gevoed met veel relevante argumenten. Ze hebben ons bovenal de stap over de drempel laten zetten; Hoe doe je dat? Wat heb je nodig? Wij zijn om! Ons volgende kantoorartikel is een nieuwe jas.” – Martin Cnossen, directeur Merk Fryslân

Acht extra modulaire zit- en sta werkplekken in de kantoortuin van Merk Fryslân.

GrandVision Benelux heeft het gezondheidsbeleid van haar medewerkers hoog in het vaandel staan en het hoofdkantoor bevindt zich midden in de prachtige bossen van Soesterberg. De stap naar buiten is dus snel gemaakt! Buitenbomen verzorgde een buitenwerk activatie tijdens de opening van hun kantoortuin. Het buitenwerk meubel met tools is geplaatst en de inspiratie sessies staan in de planning.

De ‘brainstormboom’ met whiteboard in de eigen kantoortuin.
Het whiteboard en andere buitenwerk tools in het meubel op weg naar de kantoortuin.