Met wie we werken

NL Greenlabel - Voor een meetbaar duurzame leefomgeving

Buitenbomen is geselecteerd als Young Potential Business Partner van NL Greenlabel. Een platform opgericht door o.a. groen visionair Lodewijk Hoekstra dat zich inzet voor meetbaar duurzame buitenruimtes d.m.v. labelling, waaronder het NL Tuinlabel. Een soort energielabel maar dan voor de duurzaamheid van je tuin. Dus waarom zouden we daar als zakelijke markt niet het goede voorbeeld in geven? Buitenbomen ontwikkelt al haar buiten werkplekken met partners van NL Greenlabel. Hierdoor zijn de kantoortuinen niet alleen aantrekkelijk voor de werknemer maar ook voor ons klimaat.

Buitenfonds

Met buitenwerken mogen we de natuur beleven en benutten. Wij als Buitenbomen vinden dat we hier tegenover de natuur ook moeten beschermen. Er zijn in Nederland 1 miljoen bomen nodig voor meer schone lucht en biodiversiteit. Voor elk bedrijf dat onder begeleiding van Buitenbomen gaat buitenwerken sponsoren wij de aanplant van een boom door het Buitenfonds, de steunstichting van Staatsbosbeheer. Zo draag ook jij je boompje bij.

Nieuwe naam: Snoek Puur Groen - Snoek Puur Groen

De tuinontwerpers van Snoek Puur Groen weten als geen ander hoe je groen in kunt zetten voor het welzijn van de mens. Buitenbomen heeft samen met hen een concept ontwikkeld van waaruit elke kantoortuin wordt ontworpen. Elk ontwerp bestaat uit de volgende lagen: groen, buitenwerk vormen, functionaliteit, aantrekkelijkheid en duurzaamheid. Alles ten behoeve van het maximale buiten effect voor de medewerker.