Met wie we werken

Donker Groep ontwerpt, realiseert en beheert groene binnen- en buitenruimtes voor bedrijven. Uiteraard doen zij dit volledig duurzaam en niet voor de minste bedrijven. Zij geloven als geen ander in de kracht van groen. En wij ook. Een mooie voedingsbodem voor een samenwerking dus. Zij helpen ons met de facilitatie van kantoortuinen en wij helpen hen om ervoor te zorgen dat ze gebruikt worden door de werknemers. Win win.

Als klimaatadaptief ontwerper en bouwer van kantoor- en werkomgevingen is Heembouw de ideale partner van Buitenbomen. In deze samenwerking zit Buitenbomen bij het begin van het proces aan tafel wat ervoor zorgt dat buiten en binnen als één geïntegreerd geheel worden ontworpen. De toekomst die wij gezamenlijk al gestart zijn 😉

Buitenfonds

Met buitenwerken mogen we de natuur beleven en benutten. Wij als Buitenbomen vinden dat we hier tegenover de natuur ook moeten beschermen. Er zijn in Nederland 1 miljoen bomen nodig voor meer schone lucht en biodiversiteit. Voor elk bedrijf dat onder begeleiding van Buitenbomen gaat buitenwerken sponsoren wij de aanplant van een boom door het Buitenfonds, de steunstichting van Staatsbosbeheer. Zo draag ook jij je boompje bij.

Unieke en gloednieuwe boutique co-working space The Sandbox in Rotterdam is de nieuwe ‘show office’ van Buitenbomen. Hier kunnen ZZP’ers en bedrijven buitenwerktools huren en buiten brainstorms organiseren. Ter extra activatie en inspiratie verzorgt Buitenbomen zo nu en dan een Buitenwerkshop. Een mooie partner onder dezelfde visie ‘Let’s make work work’.

Onze partner in buitenwerk meubilair is Picnixx, de specialist op dit gebied. Picnixx maakt duurzame, kwalitatieve en aantrekkelijke meubels voor buitengebruik, met name voor de zakelijke markt. Buitenbomen en Picnixx ontwikkelen met gebruik van beider kennis en expertise diverse buitenwerk set-ups en meubels die niet alleen praktisch werken maar ook nog eens heel mooi zijn om je kantoortuin te hebben staan.

Buitenbomen is Young Potential Business Partner van NL Greenlabel. Een platform opgericht door o.a. groen visionair Lodewijk Hoekstra dat zich inzet voor meetbaar duurzame buitenruimtes d.m.v. labelling, waaronder het NL Tuinlabel. Een soort energielabel maar dan voor de duurzaamheid van je tuin. Dus waarom zouden we daar als zakelijke markt niet het goede voorbeeld in geven? Buitenbomen ontwikkelt al haar buiten werkplekken met partners van NL Greenlabel. Hierdoor zijn de kantoortuinen niet alleen aantrekkelijk voor de werknemer maar ook voor ons klimaat.

De Groene Afslag is in de eerste plaats de circulaire hub van de regio Gooi- en Vechtstreek maar daarnaast ook een hele goede ontmoetings- en eventplek voor o.a. zakelijke bijeenkomsten. Een fijne en logische partner van Buitenbomen om in hun overdekte buitenruimte buitenwerkshops en inspiratie sessies te verzorgen. Dé locatie voor ‘groene’ inspiratie.

Bij de unieke executive retreat De Laape in Friesland organiseert Buitenbomen regelmatig buitenwerkshops voor bedrijven. Een ideale start van bijvoorbeeld een strategie 2-daagse om deze te starten met onze werkshop en het daarna direct toe te passen. De Laape heeft een kantoortuin waar elk bedrijf van zou dromen. Dé locatie om de natuur voor je te laten werken. En een inspiratiebron voor meer 🙂