Met wie we werken

De Groene Afslag is in de eerste plaats de circulaire hub van de regio Gooi- en Vechtstreek maar daarnaast ook een hele goede ontmoetings- en eventplek voor o.a. zakelijke bijeenkomsten. Een fijne en logische partner van Buitenbomen om in hun overdekte buitenruimte buitenwerkshops en inspiratie sessies te verzorgen. Dé locatie voor ‘groene’ inspiratie.

Bij de unieke executive retreat De Laape in Friesland organiseert Buitenbomen regelmatig buitenwerkshops voor bedrijven. Een ideale start van bijvoorbeeld een strategie 2-daagse om deze te starten met onze werkshop en het daarna direct toe te passen. De Laape heeft een kantoortuin waar elk bedrijf van zou dromen. Dé locatie om de natuur voor je te laten werken. En een inspiratiebron voor meer 🙂

Donker Groep ontwerpt, realiseert en beheert groene binnen- en buitenruimtes voor bedrijven. Uiteraard doen zij dit volledig duurzaam en niet voor de minste bedrijven. Zij geloven als geen ander in de kracht van groen. En wij ook. Een mooie voedingsbodem voor een samenwerking dus. Zij helpen ons met de facilitatie van kantoortuinen en wij helpen hen om ervoor te zorgen dat ze gebruikt worden door de werknemers. Win win.

NL Greenlabel - Voor een meetbaar duurzame leefomgeving

Buitenbomen is Young Potential Business Partner van NL Greenlabel. Een platform opgericht door o.a. groen visionair Lodewijk Hoekstra dat zich inzet voor meetbaar duurzame buitenruimtes d.m.v. labelling, waaronder het NL Tuinlabel. Een soort energielabel maar dan voor de duurzaamheid van je tuin. Dus waarom zouden we daar als zakelijke markt niet het goede voorbeeld in geven? Buitenbomen ontwikkelt al haar buiten werkplekken met partners van NL Greenlabel. Hierdoor zijn de kantoortuinen niet alleen aantrekkelijk voor de werknemer maar ook voor ons klimaat.

Buitenfonds

Met buitenwerken mogen we de natuur beleven en benutten. Wij als Buitenbomen vinden dat we hier tegenover de natuur ook moeten beschermen. Er zijn in Nederland 1 miljoen bomen nodig voor meer schone lucht en biodiversiteit. Voor elk bedrijf dat onder begeleiding van Buitenbomen gaat buitenwerken sponsoren wij de aanplant van een boom door het Buitenfonds, de steunstichting van Staatsbosbeheer. Zo draag ook jij je boompje bij.