WIJ LATEN DE NATUUR VOOR JE WERKEN.

Wij zijn Maike & Marjolein en wij geloven in productieve en vitale werkgevers en -nemers door regelmatig te gaan buitenwerken. Gevoed uit eigen ervaring.

Maike & buiten

De oorsprong van Buitenbomen ligt in het Zweedse friluftsliv (vertaald ‘buitenleven’). Maike heeft er een aantal jaren gewoond en gewerkt voor IKEA. De Zweden hebben haar leren vertragen. Meer tijd voor natuur en gezin had invloed op haar werkhouding. “Ik had meer lol in het werk en kon het beter aan. Terug in Nederland ervoer ik hoe lastig ik het vond om weer binnen de instituten van huis, kantoor, verkeer en school te opereren. Mijn huis staat nu ‘buiten’ en gelukkig mijn werk ook. Het resultaat is voelbaar. Nu wil ik jou graag inspireren.”

Marjolein & vitaliteit

Het vitaliteit aspect komt bij Marjolein vandaan. Zij heeft zelf ervaren hoe haar werkomgeving bij onder andere KLM haar letterlijk de zuurstof ontnam. En ook hoezeer de mentale vitaliteit vaak nog onderbelicht blijft bij bedrijven. “Vroeger werd je door bedrijven gepaaid met auto’s en laptops, nu met gyms en sportabonnementen. Maar waar is die mental coach en die groene werkplek als arbeidsvoorwaarde?” De oplossing ligt buiten volgens haar. Simpel, dichtbij, effectief en ook nog eens leuk. Elke stap naar buiten is er een. Voor iedereen.